Baton proteinowy Olimp Collagen smak czekoladowy
Udostępnij na FacebookuBaton proteinowy Olimp Collagen smak czekoladowy
1 szt - 0,044 kg
Kod kreskowy: 5901330093562
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
25% czekolada z substancją słodzącą [ miazga kakaowa , substancja słodząca maltitole,tłuszcz kakaowy,regulator-lecytyny (sojowe);naturalny aromat waniliowy];
13% peptydy kolagenu rybiego ECOllagen (ryby),
fruktooligosacharydy,izomaltooligosacharydy z tapioki,
substancje utrzymujące wilgoć-glicerol,sorbitole;
olej roślinny (rzepakowy),
izolat białka sojowego,
białko z grochu,
chrupki sojowe (izolat białka sojowego),
3% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu,
białko z brązowego ryżu,
izomaltuloza,
substancja zagęszczająca -guma arabska;
aromaty,
emulgator - lecytyny (sojowe);
kwas L-askorbinowy-wit.C,
cholekalcyferol-wit.D,
palmitynian retinylu-wit.A,
D-biotyna - biotyna,
glukonian manganu
Czekolada:masa kakaowa minimum 53%;Izomaltooligosacharydy to źródło glukozy i fruktozy
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka,jaj,orzechów,orzeszków ziemnych (arachidowych),zbóż zawierających gluten,nasion sezamu.
Przechowywanie
Przechowywać i transportować w temperaturze poniżej 25°C. Chronić przed działaniem promieni słonecznych ,nagłych zmian temperatury,zapachu lub wilgotności.
Adres producenta
OLIMP LABORATORIES Sp. z o.o.
ul.Pustynia 84F,
39-200 Dębica
Adres zwrotny
OLIMP LABORATORIES Sp. z o.o.
ul.Pustynia 84F,
39-200 Dębica
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Uwaga: spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Nie spożywać z innymi produktami zawierającymi witaminę A lub mangan.Produkt nie powinien być spożywany w ciąży i karmiące piersią. Nie spożywać więcej niż dwa batony dzienne.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1633 kJ / 393 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 6,5 g |
Węglowodany | 22 g |
w tym cukry | 2,2 g |
w tym alkohole wielowodorotlenowe (poliole) | 18 g |
Błonnik | 18 g |
Białko | 19 g |
Sól | 0,29 g |
Witamina C | 91 mg (114%*) |
Witamina D | 5, 7 µg (114%*) |
Witamina A | 909 µg (114%*) |
Biotyna | 56, 8 µg (114%*) |
Mangan | 2, 27 mg (114%*) |
Kolagen | 11 g |
*RWS – referencyjne wartości spożycia |