Baton proteinowy Olimp im veggie smak czekolada-orzech
Udostępnij na FacebookuBaton proteinowy Olimp im veggie smak czekolada-orzech
1 szt - 0,050 kg
Kod kreskowy: 5901330093524
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
25% mieszanka białkowa [białko z grochu, białko z brązowego ryżu, chrupki sojowe (izolat białka sojowego)],
24% czekolada z substancja słodząca [miazga kakaowa, substancja słodząca: maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (sojowe); naturalny aromat waniliowy],
izomaltooligosacharydy z tapioki,
fruktooligosacharydy,
polidekstroza,
substancje utrzymujące wilgoć: glicerol, sorbitole;
olej roślinny (rzepakowy),
2,6% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu,
izomaltuloza,
emulgator: lecytyny (sojowe);
tłuszcz kakaowy,
substancja zagęszczająca: guma arabska;
aromaty [zawierają orzeszki ziemne (arachidowe)],
sól,
diglicynian cynku (chelat aminokwasowy Albion™),
ekstrakt ashwagandhy KSM-66® (Withania somnifera (L.) Dunal),
selenian (IV) sodu,
cyjanokobalamina - witamina B12,
jodek potasu.
Czekolada: masa kakaowa minimum 53%. Izomaltooligosacharydy to źródło glukozy. Izomaltuloza jest źródłem glukozy i fruktozy.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym składniki pochodzące z mleka, jaj, orzechów, zbóż zawierających gluten, nasion sezamu, ryb.
Przechowywanie
Przechowywać i transportować w temperaturze poniżej 25°C. Chronić przed działaniem promieni słonecznych ,nagłych zmian temperatury,zapachu lub wilgotności.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
OLIMP LABORATORIES Sp. z o.o.
ul.Pustynia 84F,
39-200 Dębica
Adres zwrotny
OLIMP LABORATORIES Sp. z o.o.
ul.Pustynia 84F,
39-200 Dębica
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji. Nie spożywać więcej niż 2 batony dziennie.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1472,0 kJ /355,0 kcal |
Tłuszcz | 17,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 6,9 g |
Węglowodany | 18,0 g |
w tym cukry | 2,6 g |
Poliole | 15,0 g |
Białko | 23,0 g |
Błonnik | 26,0 g |
Sól | 0,2 g |