1 szt
Kod kreskowy: 5907623262288
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać seler, soję, mleko, jaja, gorczycę, nasiona sezamu, skorupiaki.
Składniki
błonnik pszenny
cebula
ekstrakt z papryki
woda
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
sól
mięso separowane z łososia atlantyckiego (Salmo salar) 26 %
cukier
ryż
ocet spirytusowy
przyprawy
mąka pszenna
Marka
dega
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana.
Zalecenia dla alergików
Pszenica - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Ryba - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +25 °C
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 38
Szerokość - 111
Wysokość - 111
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Adres zwrotny
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Kontakt
Dega Spółka Akcyjna
Adres kontaktowy
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 663 kJ/ 159 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 1,6 g |