Halibut filet bez skóry
Udostępnij na FacebookuHalibut, filet bez skóry. Ryba słonowodna, występuje w północnej części Oceanu Atlantyckiego, największa ryba z rodziny płastugokształtnych. Mięso halibuta jest bogate w witaminę D i bardzo znaczący dla zdrowia selen. Białe, tłuste, zwarte mięso zaliczane jest do delikatesów. Wyśmienicie nadaje się do duszenia i smażenia.
1 kg
Kod kreskowy: 2930020
Dodatkowe informacje
Producent
Marka
" Warkom "
Pozostałe informacje
Złowiono w Atlantyku Północnym
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +2°C.
Produkt rozmrożony, nie zamrażać ponownie. Produkt należy spożyć po obróbce termicznej
Adres producenta
Wyprodukowano dla Warkom Sp. z o.o. Polska
przez: J-Trade 2 Rue Du Parc St Pierre
62-200 Boulogne sur mer, France
Adres zwrotny
Warkom Sp. z o.o. Polska
przez: J-Trade 2 Rue Du Parc St Pierre
62-200 Boulogne sur mer, France