1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 5900344022773
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: ryby, skorupiaki, gluten, seler i sezam.
Składniki
kurkuma
18,5 % jaja gotowane
olej rzepakowy
płatki ziemniaczane
żółtko jaja
przyprawy
natka pietruszki
5,9 % śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy)
substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa)
substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu)
cukier
woda
3,5 % cebula smażona z grzybami [2 % cebula, 1,1 % suszone maślaki, olej rzepakowy, przyprawa (warzywa suszone, wzmacniacz smaku (E621), hydrolizat białka sojowego barwnik (ryboflawiny)]
aromaty (zawierają mleko)
sól
mielona gorczyca
ocet spirytusowy
14 % grzyby konserwowe (12 % pieczarki, 2 % borowiki)
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasta jajeczna z grzybami.
Cechy
smak sezonu
Zalecenia dla alergików
Ryba - Może zawierać
Jaja - Zawiera
Mleko - Zawiera
Sezam - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 7
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 39
Wysokość - 77
Szerokość - 77
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1570 kJ/381 kcal |
Tłuszcz | 38,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,4 g |
Węglowodany | 6,1 g |
w tym cukry | 4,9 g |
Białko | 3,2 g |
Sól | 1,5 g |