1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5901390005574
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
mleko kozie pasteryzowane (kraj pochodzenia: Holandia)
sól
Tekst dotyczący alergenów
Pokrojono i zapakowano w zakładzie wykorzystującym do produkcji mleko kozie i krowie.
Marka
NaTurek
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser półtwardy dojrzewający z mleka koziego.
Cechy
naturalne składniki
bez konserwantów
bez barwników
Pozostałe informacje
Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 77
Wysokość - 104
Głębokość - 22
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Pokrojono i zapakowano na zlecenie:
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Adres zwrotny
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Kontakt
Mleczarnia "Turek" Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek
Dodatki
Barwniki - Nie zawiera
konserwanty - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Holandii.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 1595 kJ/ 385 kcal |
Tłuszcz | 33 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 22 g |
Sól | 1,6 g |